Tuinhuizen & Blokhutten - Plat dak

Douglas buitenverblijf - Amersfoort

Buitenverblijf Amersfoort is een uniek model! De gebruikte materialen en kleuren zorgen voor een stijlvol uiterlijk. Een royale veranda en een praktische berging zorgen voor optimaal gebruiksgemak. In verschillende configuraties samen te stellen. 

Douglas Berging - Utrecht

Deze praktische en strakke berging zorgt voor veel opbergplezier. Zoals getoond heeft deze berging een afmeting van 200 x 300 cm, met robuuste staanders van 12 x 12 cm. Deze berging is in afmeting en kleur naar wens aan te passen.

Douglas berging - Vleuten

Moderne accenten in een oerdegelijke constructie. Deze robuuste Douglas constructie is behandeld met onze kwalitatief hoogstaande beits van Jotun. Geef ons een RAL-nummer en creëer uw unieke berging!

Trendline

De trendline tuinhuizen hebben door de strakke hoeken een moderne uitstraling. De trendline tuinhuizen zijn gemaakt van A-kwaliteit vurenhout.

  • Wanddikte 28 mm
  • Palen van 9 x 9 cm op de hoeken voor een moderne uitstraling
  • Inclusief geïmpregneerde grondbalken
  • Deuren met helder enkel glas
  • Onbehandeld, geïmpregneerd en gecoat leverbaar
  • Volledig naar uw wensen te configureren
  • In spiegelbeeld op te bouwen

Blokhut met aflopend dak

Deze drie modellen zijn uitgevoerd met een lessenaarsdak en voorzien van een dubbele deur (met enkel glas), voor een mooie uitstraling en praktisch opberggemak. Deze serie is gemaakt van A-kwaliteit vurenhout.

Modernline

Deze serie blokhutten geven een mooie, moderne uitstraling door de moderne dubbele deur. Deze modellen nemen relatief weinig plaats in beslag maar bieden toch een luxe opbergruimte. Deze serie is gemaakt van A-kwaliteit vurenhout.

Rechthoeken met zijluifel

Deze modellen zijn uitgevoerd met een dubbele glasdeur en één uitzetraam. Tevens zijn de blokhutten voorzien van een grote zijluifel. Het uitzetraam kan in zowel de linker- als rechterzijwand worden geplaatst. Deze modellen kunnen gespiegeld opgebouwd worden. Deze serie is gemaakt van A-kwaliteit vurenhout.

Vijfhoek serie met en zonder luifel

Deze luxe vijfhoekmodellen zijn gemaakt van A-kwaliteit vurenhout. Een prachtige dubbele deur met 2 uitzetramen geven deze serie een luxe en gave uitstraling. Andere kleurensamenstelling zijn mogelijk.