Tuinhuizen & Blokhutten - Zadeldak

Zadeldak berging - tuinhuis 

De onderstaande modellen zijn uitgevoerd met een deur en twee uitzetramen. Het glas van de deur en ramen is helder, enkel glas. Het zijraam kan in zowel de linkerzijwand als rechterzijwand worden geplaatst. In verschillende kleursamenstellingen te leveren. Deze serie is gemaakt van A-kwaliteit vurenhout.

Zadeldak serie classic met luifel

Deze serie is gemaakt van A-kwaliteit vurenhout. Deze tuinhuizen kunnen in verschillende kleuren geleverd worden, onder andere in het grijs, rood, groen en blauw.

Royale blokhut zadeldak met luifel

Wanneer u op zoek bent naar een mooie en royale blokhut, dan is deze serie de perfecte match. Deze modellen zijn uitgevoerd met een dubbele deur, twee draaikiepramen en een luifel. De wanden zijn van vurenhout met een dikte van 40 mm.

Robuuste blokhut met royale veranda

Deze modellen met veranda zijn uitgevoerd met een getoogde dubbele glasdeur, twee getoogde hoge ramen en een getoogd uitzetraam. Het uitzetraam kan naar keus in zowel de linker- als rechterzijwand worden geplaatst. Deze modellen zijn in verschillende kleuren te leveren. De wanden zijn van vurenhout met een dikte van 40 mm.

Serie Complete 50'ers

Zoals de naam al aangeeft, bevat de serie Complete 50'ers veel extra's zoals een houtdikte van 50 mm, extra brede ramen, strakke deuren en is er de keus om een zijaanbouw en/of veranda toe te voegen. Tevens kunt u optioneel kiezen voor prachtige luiken.

Serie Complete 50'ers met veranda

Deze serie is ontworpen op basis van de serie Complete 50'ers. Dezelfde A-kwaliteit vurenhout in een dikte van 50 mm met de extra brede ramen en gave deur, maar nu met een mooie veranda van 2 of 3 meter. De veranda is daarnaast uitgevoerd met een robuust hekwerk en strakke palen.

Serie breedte 400 cm

Serie breedte 500 cm