Tuinkantoren & Recreatie - Zadeldak

Trekkershutten

Deze trekkershutten zijn ideaal te gebruiken als recreatiewoning. De trekkershutten zijn in drie standaard maten te leveren, daarnaast is maatwerk ook mogelijk. Onze leverancier Interflex is officieel erkend als producent van trekkershutten.

Trekkershut Oostenrijk

Trekkershut Oostenrijk heeft een afmeting van 336 x 336 cm met aan de voor- en rechterzijde een luifel van 125 cm. De wanddikte van 5 cm geeft deze trekkershut een robuuste uitstraling. Prijzen op aanvraag.

Trekkershut Zweden

Trekkershut Zweden heeft een afmeting van 467 x 467 cm met aan de voor- en rechterzijde een luifel van 125 cm. De wanddikte van 5 cm geeft deze trekkershut een robuuste uitstraling. De tussenwand zorgt voor een mooie ruimteverdeling. Prijzen op aanvraag.

Trekkershut Finland

Trekkershut Finland is een gezellige cottage. De ruimtes zijn slim verdeeld, zodat u optimaal kunt genieten. Een ruime keuken en een ruim woonvertrek, 2 aparte slaapkamers, 1 badkamer en een opslagruimte buiten. Scandinavisch genieten wordt in trekkershut Finland een mogelijkheid! Prijzen op aanvraag.

Houten Chalet Noorwegen

Dit prachtige chalet in Scandinavische sfeer kan zowel als woonhuis maar ook als recreatieverblijf gebruikt worden. De wanden van bijna 10 cm dik geven dit chalet veel warmte en een ontzettend robuust karakter. De begane grond is slim ingedeeld en de eerste verdieping kan naar wens ingevuld worden.