Blog

Kleur en uitstraling

Kleur en uitstraling

kleuren en uitstraling In deze blog wil Casa Estiva een aantal leuke weetjes over kleuren bespreken. Dit kan u helpen in de zoektocht naar de juiste kleur voor uw huis, tuinhuis, tuinkantoor, overkapping, garage, carport of ieder ander houtenbouwwerk in uw tuin. Wist u trouwens dat Casa Estiva bovenstaande tuinbouwwerken ook levert, wij denken graag met u mee! Nu snel verder over de kleuren en de uitstraling die het geeft. Witte, lichte kleuren zijn traditioneel en flexibel inzetbaar. Ze geven een schone en frisse uitstraling. Blauwe tinten in een schaduwrijke omgeving kunnen fungeren als een referentie naar de kust. Warme grijze tinten bevatten vaak wat geel en rood pigment. Dit geeft een mooi contrast met het felle licht buiten. Bruine en beige tonen zijn overal in te zetten, zowel in dichtbevolkte als in landelijke gebieden. Geel en rood zien we vooral terug in Scandinavië maar worden bij ons in Nederland ook steeds populairder, bij blokhutten, tuinhuizen, chalets en op vakantieparken geven deze kleuren een frisse en stoere look. Casa Estiva levert prachtige, kwalitatieve beitsen in veel zelf ontworpen Scandinavische tinten maar wij bieden u ook de mogelijkheid om een RAL-Nummer door te geven, dan mengen wij deze speciaal voor u. Zo kunnen wij bij Casa Estiva al uw wensen verwezenlijken. Neem vooral contact met ons op, op onze website vindt u al onze contactgegevens.

Tips voor details

Tips voor details

Details Welkom bij weer een nieuwe blog van Casa Estiva. In deze korte blog nemen wij u graag mee in enkele tips over details! Bij Casa Estiva vinden wij details ontzettend belangrijk, alles moet kloppen. Dit ook in onze buitenverblijven, tuinkantoren, garages, carports en verdere houten mogelijkheden. Snel terug naar de prachtige Scandinavische beitsen van onze leverancier Jotun. In eerdere blogs heeft u kunnen lezen over onder andere het kiezen van een kleur en uitstralingen van de kleuren. In deze blog wil Casa Estiva verder in gaan op de details. De kleuren van ramen, kozijnen en andere details geven en persoonlijke ‘touch’ aan het buitenverblijf/tuinhuis. Wanneer de kleuren in harmonie uitstralen geven ze het buitenverblijf een uitgesproken karakter. Een succesvolle kleurenselectie benadrukt de prachtige samenstelling van uw buitenverblijf/tuinhuis. Hoe groter het contrast tussen de wanden en de details, hoe meer de details eruit springen. Een klassieker tuinhuis kan vaak meer kleurcontrast aan dan een modern tuinhuis. Je kunt prima een donkergroen tuinhuis combineren met witte kozijnen. Bij een moderner tuinhuis kiezen de meeste mensen voor wat minder contrast, denk aan antracieten wanden met licht grijzen kozijnen. Onze DEMIDEKK ULTIMATE TACKFARG is perfect te gebruiken voor de wanden. Terwijl DEMIDEKK ULTIMATE FONSTER perfect zijn te gebruiken voor kozijnen. Voor meer informatie en advies neem gerust contact op!

TerrassLasyr

TerrassLasyr

Terraslasyr Casa Estiva levert in samenwerking met Jotun ook prachtige, kwaliteit beitsen voor op houten vlonders. De juiste uitstraling en bescherming van een mooi aangelegde vlonder is ontzettend belangrijk. Vandaar dat Casa Estiva een speciale blog wijdt aan de behandeling van vlonders. Van het buitenleven geniet je het meest als het lekker weer is. Liggend in de zon, met een boek, heerlijke maaltijd of genietend met vrienden als de zon ondergaat. Een mooi verzorgd terras hoort daarbij. Niet alleen overdag moet het terras er mooi uitzien, ook ’s avonds en tijdens slecht weer moet het terras bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Casa Estiva verkoopt nu ook de nieuwe DEMIDEKK TERRASSLASYR. Deze Terrasslasyr is nu nog beter bestand tegen algengroei, schimmels en regen. Ook droogt het product nu nog sneller. De ondergrond kan al een heftige regenbui weerstaan slechts één uur na de behandeling. Handig in de dagen met onvoorspelbaar weer. Slechts één laag zorgt al voor een mooie tint en een goede bescherming. Bij deze blog hebben wij alvast een aantal impressiebeelden toegevoegd. Zo krijgt u alvast een beeld bij de mogelijkheden, uiteraard adviseren wij u graag verder. Neem daarom gerust contact op!

DemiDekk Beits

DemiDekk Beits

DemiDekk beits! Een tuinhuis of buitenverblijf is een belangrijk bezit. Een tuinhuis of buitenverblijf kan dan ook voor vele doeleinden gebruikt worden. Ter opslag van tuingereedschap of fietsen een mooie hobby ruimte of een prettige plek om tot rust te komen of juist te werken. De juiste kleur kiezen kan dan ook een moeilijke keuze zijn! Het is belangrijk om op zoek te gaan naar een kleur die past bij uw huis, uw eigen stijl en de omgeving. Bij Casa Estiva denken wij graag met u mee in deze zoektocht. Casa Estiva heeft een mooie samenwerking met Jotun. Jotun vindt haar oorsprong in Noorwegen en heeft dan ook een erg mooi Scandinavisch kleurenpallet ontwikkelt. Naast dit kleurenpallet is Jotun in staat om alle RAL-nummers te mengen, zo is er altijd een kleur die bij u past. Sommige kleuren zijn tijdloos en klassiek, anderen zijn modern en trendy. Het is aan u om een gewenste uitstraling te kiezen. Of u nu kiest voor een neutraal kleurenschema of een meer kleurrijk schema, de kleuren bepalen het karakter van uw huis. Probeer ook rekening te houden met de natuurlijke omgeving bij het kiezen van een kleur. Heeft u verder kleur advies nodig? Neem gerust contact op met een van onze adviseurs bij Casa Estiva!