Over ons

Wie zijn wij?

Casa Estiva is een jonge, creatieve en gedreven onderneming, welke door jarenlange ervaring gespecialiseerd is in het geven van advies en het begeleiden van het totale project van uw ideale buitenverblijf. 

Onze mogelijkheden

Casa Estiva werkt uitsluitend met hoge kwaliteit vuren- en douglashout. Dit hout wordt door vakkundige specialisten verwerkt om uw wensen te realiseren. Naast een standaard assortiment biedt Casa Estiva ook maatwerk aan. Kenmerkend voor Casa Estiva is dat ons maatwerk echt tot in de puntjes verzorgd wordt. Wij zijn pas tevreden als u het bent! Casa Estiva is gespecialiseerd in het leveren van tuinhuizen, overkappingen, garages, carports, ateliers, buitenkantoren, recreatiewoningen, mantelzorgwoningen en meer. 

Wij komen graag met u in contact om uw wensen en onze mogelijkheden naast elkaar te leggen.

Het traject

Casa Estiva staat voor nuchter, betrouwbaar en eerlijk advies. Wij realiseren ons dat door de vele mogelijkheden het lastig kan zijn een goede en verstandige keuze te maken. Daarom denkt Casa Estiva graag met u mee om uw ideale buitenverblijf te realiseren. Onze aanpak is:

1.   Wensen en advies: in deze fase zullen wij telefonisch contact met u opnemen naar aanleiding van uw aanvraag. In dit gesprek inventariseren wij uw wensen en krijgen we samen een duidelijk beeld over uw ideale buitenverblijf.

2.   Ontwerp: na het inventariseren van uw wensen zal Casa Estiva u zo spoedig mogelijk een ontwerp toesturen naar aanleiding van de informatie uit het telefoongesprek. Eventuele aanvullende wensen kunnen aan de hand van het ontwerp verder besproken en uitgewerkt worden. 

3.   Productie en levering/montage: na schriftelijke goedkeuring van de offerte zal Casa Estiva de benodigde materialen voor u bestellen. Tijdens de periode tussen opdracht en realisatie houden wij u, in goed overleg, op de hoogte. Eventuele montage zal door gespecialiseerde vakmensen worden uitgevoerd.