Skip to content

Casa Estiva

Landelijke schuur

Een landelijke schuur staat er niet zomaar. Daar komt best nog wel het één en ander bij kijken. Als u verzekerd wilt zijn van een landelijke schuur die kwaliteit koppelt aan functionaliteit en daarbij een lust voor het oog is, dan doet u bij voorkeur zaken met ons. De landelijke schuur kent voor ons al lang geen geheimen meer.  

Specialist in het realiseren van buitenverblijven

Overigens kunt u voor veel meer bij ons aankloppen dan alleen de landelijke schuur. Ook als u een tuinhuis wilt, graag een overkapping gerealiseerd zou willen zien worden of als u zoekt naar de mooiste en beste garages, carports, ateliers, buitenhuizen, een tuinkantoor of een recreatiewoningen kunt u zich geen betere partner wensen. We werken volgens een helder stappenplan en uw ideeën zijn leidend. Daarbij geven wij u echter vanuit onze ervaring en expertise wel graag advies. Zo ontstaat als vanzelf het beste resultaat. 

Wij kunnen maatwerk leveren

U kunt bij ons aankloppen voor alleen advies over een landelijke schuur, u kunt ons ook het gehele traject laten uitvoeren. Het is goed te weten dat wij alleen werken met vuren- en douglashout van de beste kwaliteit. Behalve dat wij u de standaard materialen kunnen leveren, zijn wij als specialist ook in staat om maatwerk te leveren.

U kunt aanvullende wensen aangeven na het eerste ontwerp van de landelijke schuur

Uiteraard nemen wij contact op nadat u een aanvraag bij ons heeft gedaan. Wij nemen daarna contact met u op en inventariseren uw wensen ten aanzien van de landelijke schuur. Zo krijgen wij een beeld van de voor u perfecte landelijke schuur, Vervolgens gaan we met een ontwerp aan de slag. Is dat gereed, dan sturen we u die toe. U kunt vervolgens aanvullende wensen aangeven, waarna we het definitieve ontwerp uitwerken. Bent u akkoord, dan kunnen we de materialen voor u bestellen. Natuurlijk kunnen we ook de gehele montage voor onze rekening nemen. Dan wordt u dus volledig ontzorgd. Communicatie is een belangrijk item voor ons. Gedurende het gehele traject houden we u steeds op de hoogte, dus ook bijvoorbeeld over wanneer u de bestelde materialen kunt verwachten.

Of u nou advies wilt of als u graag het gehele proces uit handen wilt geven, wij kunnen u altijd van dienst zijn als u ook gevallen bent voor de charmes van de landelijke schuur. Maak gebruik van onze ervaring en expertise. Zo kunt u rekenen op het beste resultaat.