Skip to content

Casa Estiva

Luxe veranda

U kunt het zo gek niet bedenken of u kunt ervoor bij ons aankloppen. Wij worden ook wel specialist in buitenverblijven genoemd en daarmee slaat men de spijker op de kop. Of u nou een landelijke schuur, een carport of een tuinkantoor wilt realiseren, dan kunnen wij uw ideale partner zijn. Dit kan voor delen van het proces, maar zeker ook voor het totale project. Ook voor een luxe veranda klopt u bij ons aan. 

Het aanleggen van een luxe veranda vraagt om vakwerk en ervaring

Een veranda en zeker een luxe veranda vraagt om vakwerk en ervaring. En laten wij daar nou net over beschikken. U kunt voor advies en de materialen bij ons aankloppen, u kunt ons ook de luxe veranda aan laten leggen. Dan wordt u volledig ontzorgd. Wanneer u zaken gaat doen met ons, bent u in elk geval verzekerd van het feit dat we alleen gebruik maken van het beste vuren- en douglashout. Onze specialisten kunnen u perfect aangeven welk materiaal het meest geschikt is voor een luxe veranda. 

Wij nemen contact met u op als u een aanvraag gedaan heeft

Zoals gezegd kunt u voor delen van het proces dat het aanleggen van een luxe veranda heet bij ons aankloppen. U kunt ons ook inschakelen als u volledig ontzorgd wilt worden en graag ziet dat wij ook uw luxe veranda aan komen leggen. In alle gevallen nemen wij contact met u op als u een aanvraag bij ons gedaan heeft. We bespreken dan uw specifieke wensen en ideeën met betrekking tot de luxe veranda en kunnen u meteen en op basis van onze jarenlange ervaring advies geven.

Wij hechten aan een heldere communicatie tijdens het gehele proces

Vaak volgt vervolgens een eerste ontwerp. Wij zorgen dat u die snel in uw mailbox heeft, waarna een tweede contactmoment plaatsvindt en we het eerste ontwerp nog aan kunnen passen. Het kan zijn dat u aanvullende wensen hebt of bepaalde details toch graag anders zou zien. Is het ontwerp akkoord, dan gaan we de benodigde materialen bestellen en gaan we als u kiest voor volledige ontzorging voor u aan de slag. Wij hechten tijdens het gehele proces veel waarde aan een duidelijke communicatie. Kiest u ervoor om alleen de materialen bij ons te bestellen, dan houden wij u op de hoogte van de datum waarop die afgeleverd worden. Het is maar een klein voorbeeld van de duidelijkheid waar we voor staan.