Skip to content

ENTHOUSIAST, GEDREVEN,

BETROUWBAAR

Hoewel u ons natuurlijk pas echt goed leert kennen en pas echt goed kunt merken hoe gezellig, voortvarend, enthousiast, gedreven en betrouwbaar wij zijn als u met ons gaat samenwerken, begrijpen we als geen ander dat u van tevoren een beetje wilt weten met wat voor bedrijf u contact gaat opnemen. Daarom vertellen we graag wat over onszelf.

We zijn een klein bedrijf met vakmannen die allemaal al jaren bezig zijn met houtprojecten. Toen we onze handen ineensloegen, wisten we dat we elkaar perfect aanvullen. De een wat creatiever, de ander wat communicatiever, de ander wat preciezer et cetera: wij maken een goed team. Dat we een klein team zijn en nauw samenwerken, zult u ook merken bij het proces van uw ideale buitenverblijf. Onderling, dus ook met u, houden we goed contact. Daardoor ontstaan er geen miscommunicaties en weet u het gehele proces wat de status is. Door onze jarenlange ervaring hebben we ook nauw contact met leveranciers en kunnen we ook makkelijk vakmensen in ons team betrekken om het eindproduct tot in de details te kunnen realiseren.

Als u contact met ons opneemt, zitten we waarschijnlijk op ons kantoor of zijn we onderweg naar een klus. Klanten blij maken met mooie, op maat gemaakte, buitenverblijven is wat ons drijft. Een ontwerp maken vanuit al uw wensen en dat realiseren, dat doen wij. We willen van begin tot het einde een blije klant. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Om contact op te nemen kunt u mailen naar info@casaestiva.nl of bellen naar 06-34328808.

ONS TRAJECT

IN 3 STAPPEN

Wensen en advies

In een (telefonisch) gesprek inventariseren wij uw wensen en krijgen we samen een duidelijk beeld over uw ideale buitenverblijf.

Ontwerp

Casa Estiva stuurt u zo spoedig mogelijk een ontwerp toe naar aanleiding van al uw uitgesproken wensen en past dit eventueel nog aan naar aanvullende wensen. Hieruit volgt een offerte.

Productie en aflevering

Enthousiast en nauwkeurig zal uw droomproject door vak mensen prefab zeer nauwkeurig gerealiseerd worden.