Skip to content

Casa Estiva

Tuinkantoor

Steeds meer mensen realiseren een tuinkantoor bij hun woning, nu thuiswerken de nieuwe norm is. Ze zoeken een plek waar ze thuis, maar toch ongestoord hun werk kunnen doen. In dat kader kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Niet voor niets mogen wij ons behalve een specialist in het realiseren van een tuinkantoor ook expert noemen in het ontwerpen en leveren van tuinhuizen, overkappingen, garages, carports, ateliers, buitenkantoren en recreatiewoningen. U kunt met ons dus echt alle kanten op. 

U bent ook voor het beste advies over uw tuinkantoor aan het juiste adres

U doet er daarom zeer verstandig aan om als u een perfect buitenverblijf wilt realiseren, u zaken met ons gaat doen. U krijgt dan de zekerheid dat er gebruik gemaakt wordt van hoge kwaliteit vuren- en douglashout. Onze specialisten kunnen u bovendien op uiterst deskundige wijze terzijde staan en adviseren om uw wensen te realiseren. Wij kunnen u wat betreft het tuinkantoor behalve het standaard assortiment ook altijd maatwerk bieden. Wij gaan wat dat betreft geen uitdaging uit de weg. Bespreek uw wensen en ideeën met een van onze specialisten en u merkt dat heel erg veel mogelijk is. 

Eerst worden uw wensen in kaart gebracht

Bij de realisatie van een tuinkantoor of een landelijke schuur beginnen we steevast met het in kaart brengen van uw wensen. U heeft een aanvraag gedaan en naar aanleiding daarvan is er contact waarin wij uw wensen bespreken en u van advies voorzien. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerp, hierna krijgt u van ons een ontwerp toegestuurd. Naar aanleiding daarvan kunnen aanvullende wensen aangegeven worden en kan het ontwerp verder uitgewerkt worden.

Ook voor de montage bent u bij ons aan het juiste adres

Vervolgens wacht nog de productie en de levering, net als eventueel de montage. Na schriftelijke goedkeuring gaan we uw materialen bestellen, waarbij we u steeds op de hoogte houden van de voortgang in de periode tussen opdracht en realisatie. Wij kunnen ook de montage voor uw tuinkantoor voor onze rekening nemen. In dat geval leveren wij u specialisten die dit op perfecte wijze uit kunnen voeren.

Of het nou gaat om een tuinkantoor, een overkapping, garages en recreatiewoningen, wij kunnen u op alle vlakken van dienst zijn. Voor zowel advies, het verzorgen van de beste materialen als voor de montage kunt u zich geen betere partner wensen. U weet dus bij wie u aan moet kloppen voortaan.